Nye danske bøger

I forlængelse af tidligere indlæg, med alle de der virkelig valide undersøger, der vælter frem, i tiden, så er det vist også på sin plads at fremhæve de danske bøger, og OGSÅ piller frem, i tiden…:-)

Den ene, Rachels, “ET HELT TON GODE GRUNDE TIL KUN AT SHOPPE YNDLINGSTØJ” har jeg allerede præsenteret i tidligere indlæg.

Den næste, KLÆD DIG BEDRE af Johanne og Else Skjold, er også allerede udgivet for noget tid siden

Den tredje, Vores Tøj – Verdens Ressourcer: Tekstilindustriens Kompleksitet og Fremtid, af Tekstilrevolutions Esben og Markus, er netop nu i crowd-funding, på Boomerang; 3 dage endnu, så hvis man vi back’e/støtte, så er det ved at være sidste udkald

(der er også en hel del andre bøger derude, om emnet, som jeg desværre endnu ikke har nået at forholde mig til. -Så, at de ikke er med her i indlægget er ikke udtryk for at de ikke er gode;-) Undskyld på forhånd…)

Alle 3 bøger har jeg enten haft i fingrene, eller på anden måde fulgt processen, og jeg kan i høj grad anbefale at man kigger nærmere på dem. Både for at blive klogere, men også for at støtte forfatterne; brave mennesker, der ihærdigt og ukueligt arbejder på hver deres måde med tekstil og bæredygtighed.

1 thought on “Nye danske bøger”

  1. Spændende blog, som jeg først har opdaget nu.
    Har egentlig ikke vidst at tekstiler interesserer mig, men jeg er i fuld gang med at blive klogere.
    Mvh en nysgerrig

Leave a Comment