Kontakt

At opstøve, indsamle, fordøje og bearbejde information til indlæg på denne blog er min store passion og interesse. -men også særdeles tidskrævende.

Kommentarer, korrektioner, uddybende information, referencer, input er meget velkomne.

Økonomisk bistand og/eller bidrag modtages med største taknemmelighed.

Allervenligst,
Birgit E. Bonefeld, tekstilbiolog, mm

birgit@tekstilbiologi.dk

 

Bidrag

 • Oversættelse af 1-flere blog-indlæg til engelsk; indlæggene kommer til at ligge på www.textilebiology.com
 • Gæsteblogger: har du viden om et emne, der vil egne sig til et tekstilbiologi blogindlæg, så tag kontakt.
 • Indlæg-“on demand”: Har du et emne, du gerne vil vide mere om, så prøv at bestille et indlæg. Om det ligger inde for mit interesse- og kompetencefelt, prioriterer jeg gerne at arbejde med sådanne målrettede indlæg.
 • Finder du fejl eller forældede information er, eller mangler der slet og ret informationer, i allerede skrevne indlæg, så tag kontakt. Det er mig magtpåliggende at bloggens indhold er så lødigt, korrekt og sporbart som muligt.

Bistand

 

5 thoughts on “Kontakt

 1. Det var pungrottens skyld, at jeg havnede på din side, men det var også mange gode oplysninger.
  Har du taget et parti garn hjem, eller det blev ikke? Det er åbenbart ikke få let at fonde i Danmark, sommerfuglen skriver, at de kun har brunt garn tilbage.

 2. Hej. Lider desværre af dobbeltsyn og balance besvær efter nogle små blodpropper. Har fået prisme briller. Men ser bedst med det ene øje lukket. Ærgeligt at man skal ligne En flot sørøver når man nu ikke er det. Kunne tænke mig en ny og kreativ løsning på “klap for øjet”. Håber på et svar fra dig. Kh. Britta

 3. Hej Britta,
  Tak for din henvendelse. Hvor kreativ må/skal løsningen være…? Hvad er du for een, hvis du skal sætte et par ord på din “type”… Så skal kjeg gerne lige overveje en sjov klap-løsning:-)
  Venligste hilsner,
  Birgit

 4. Hej Birgitte
  Jeg støtte Idag i Politiken på endnu et firma der sælger bambus undertøj ( bamigo.com ). Da de skriver en del om hvor miljøvenligt det er, både ved dyrkningen og i produktionen, fik jeg lyst til at undersøge det nærmere om det nu også holdt vand. I den forbindelse kom jeg omkring dine udemærkede artikler om viskose og hvordan nogle firmaer godt kan finde ud af at gøre det ordentligt ( god læsning). Jeg tænkte derfor på om ikke du havde lyst og mod på at undersøge nærmere om det er er ok produktion. Textilet laves af firmaet Jigao (John.com) de skriver mange fine ting som jeg ikke er dygtig nok til at gennemskue. Håber du har lyst til at skrive et indlæg.

 5. Hej Niels, TAK for din virkelig dejlige kommentar. Jo, jeg vil rigtig gerne skrive lidt mere om bambus; den er en “sjov” fiber, på mange måder; særdeles “hypet” som en meget “grøn” fiber, men samtidig kendt som et “textbook” eksempel på en greenwashing case… Uanset hvad, så er den typisk særdeles lækker og komfortabel… Har du mulighed for at sende mig info om den Politikken-artikel-du har læst…? Du hører nærmere:-)

Leave a Comment