LCA i Danmark

sb10062045i-001

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, foregår der masser af forskning omkring Life Cycle assessment, også indenfor tekstil-produktion og forarbejdsning. Jeg har kigget lidt på hvad der foregår i Danmark på dette område. Måske nogle af disse steder kunne være interesseret i at lade mig deltage i LCA-udregninger for mælkeprotein-garn; “produktion her i landet vs produktion ude i Asien”.


Et af stederne i Danmark er ved Ålborg Universitet:

Institut for Samfundsudvikling og Planlægning på Aalborg Universitet

Derudover har jeg fundet en meget informativ dansk skrivelse, men jeg har endnu ikke fundet ud af fra hvilken institution denne udgår.

LCA i Danmark

Hvis nogen har yderliggere info, kommentarer eller gode råd, hører jeg meget gerne om det!

Leave a Comment