Maskinstrik med mælkegarn

billede-602

Jeg vil RIGTIG gerne bruge mælkegarn til maskinstrikning, ser allerede for mit indre blik kjoler til mig selv og babytøj til diverse babyer i nærmeste omgivelser;-)

Jeg har forespurgt ved norske Viking og Norway om man kan købe mælkefibergarn på kegler, men endnu ikke fået svar. Jeg venter i spænding:-)


Hvis nogen har erfaring med maskinstrik og regenereret protein-garn, eller kender andre steder hvor man kan købe mælkegarn på kegle, hører jeg meget gerne om det.

1 thought on “Maskinstrik med mælkegarn”

  1. Hei!
    Ser du har prøvd deg på melkegarnet til Viking. Dette garnet anbefaler IKKE jeg til å strikke noe flott kjole av.Jeg har prøvet garnet selv, og det var bare på et halsetørkle. Halsetørklet kan ikke brukes, garnet holder ikke fasong og det vokser. Jeg vasket halsetørklet etter anvisning på banderolen, men dette hjalp heller ikke, halsetørklet er fortsatt ikke pent. Det var en pent halsetørkle da jeg var ferdig med å strikke. Prøv deg frem kanskje du er heldigere en meg. Lykket til!
    Hilsen Heidi/kattemor

Leave a Comment