Vegansk ‘læder’…

I denne uge er det så i København, ved tekstilformidlerne på UCC, det sker;

Case’en er PinaTex, et ret nyt spændende læder-alternativ, baseret på ananasfibre; under workshoppen formidler jeg hvordan jeg har ‘hacket’ og reverse engineered‘ hvad det plantebaserede læder-alternativ egentlig er. Herefter har jeg udviklet den danske pendant; dansk hampe’læder’. -Og det er så dette danske hampe’læder’, som workshop-deltagerne så selv kommer til at arbejde med at fremstille, samt benytte til at designe og fremstille produkter i 2 og 3 dimensioner.

UCC deltagerne har været SÅ seje at være sammen med; en sand fornøjelse!

Undervisningsforløbet er blevet gennemført i forbindelse med årets Naturvidenskabsfestival, hvor temaet er “Min nye verden”

 

Tjek da også lige min formidlingsside, hvor man blandt andet kan se hvilke foredrag og workshops jeg udbyder. Fx en spændende workshop om vegansk ‘læder‘:-)

 

3 thoughts on “Vegansk ‘læder’…”

  1. Hej 🙂
    Spændende læsning – Afholder du en workshop om emnet igen, snart?
    hilsner fra Pernille

  2. Hej Pernille, TAK for kommentar. Næ, jeg har ikke som sådan et forløb på beddingen. -men det kan der da komme, hvis der er interesse for det;-) under hvad, så skriv gerne. Kiggede hurigt på din fb-side, kan se du (også) underviser. Kan være vi kan finde ud af noget sjovt sammen… mvh, Birgit ([email protected])

Leave a Comment