Testning af godtgarn

Nogle af jer ved det allerede, fordi de selv er blevet inviteret til at deltage i testning af godtgarn websiden. For jer andre er her et lille ord om baggrunden:

Katrine, min gode veninde gennem mange år, har valgt at arbejde med den visuelle identitet af websiden godtgarn i forbindelse med hendes (og eksamensmakkeren, Birgitte’s) afgangsprojekt fra deres multimedie-uddannelse.

De har været RIGTIG flittige og hjulpet mig RIGTIG meget på vej med denne webside. Blandt andet har de testet websiden, vha følgende spørgsmål:

1. Oplever du at hjemmesiden godtgarn.dk er overskuelig og nem at finde rundt på?
Er der nogle ting på siden, du mener fungere godt, og har du forslag til forbedringer?

2. Er sproget generelt forståeligt og læsevenligt?
Og hvad mener du om tekstens længde på blogindlæggene?

3. Hvad oplever du som mest interessant på hjemmesiden, og hvad mener du hjemmesiden kan tilføres for, at den bliver mere interessant og relevant for dig?

4. Siden er lavet som en blog, hvilket betyder at der løbende er nye indlæg om forskellige emner. Bloggen er bygget op således, at brugerne kan kommentere på indlæggene. Hvad skal der til for, at du får lyst til at kommentere på indlæggene?

5. Efter du har set nærmere på indholdet på www.godtgarn.dk, har du så dannet dig et indtryk af, hvad hjemmesiden ønsker at formidle? Beskriv gerne dit indtryk med få ord.

Svarene har været anonymiserede, så ingen ved hvem der har svaret hvad. -Men jeg har fået lov til at kigge besvarelserne igennem, og det har været RIGTIG interessant! Jeg vil prøve at kommentere og besvare nogle af besvarelserne med blog-indlæg, her på siden.

Og til jer, der ikke har været test-personer, så er I HJERTELIG velkommen til at sende mig jeres svar på de ovenstående 5 spørgsmål, enten som kommentar på dette indlæg, eller i en mail til mig.

Leave a Comment